Belle Histoire

Dansschool Dans Creatie
Sun 19 Feb 11:00 - 15:30
Sun 19 Feb '23
From 11:00

Na een korte vakantie-romance moeten twee geliefden afscheid nemen van elkaar. De schilder gaat weer verder met zijn kunstwerken, maar heeft zoveel liefdesverdriet dat hij geen kleur meer op zijn doek krijgt. De jongedame wordt gek in de drukke wereld waarnaartoe ze is teruggegaan. Al snel merken ze dat het meer is dan een vakantieliefde. Intens verdrietig komen ze erachter dat ze niet zonder elkaar kunnen. Totdat...

Klassiek, modern, jazz en tap wisselen elkaar af in deze voorstelling. De hoofdrollen worden gedanst door Esther Stubbe en Jasey Harders.

Dansschool Dans Creatie
Met vier professionele dansstudio’s in Wateringen en Naaldwijk en meer dan 1100 leerlingen, mag Dans Creatie zich één van de grootste dansscholen uit de regio noemen. Kwaliteit van de lessen, plezier in dans en die passie samen delen, daar gaat het om! Het docententeam van Dans Creatie is gevarieerd en ook bekende namen uit de danswereld vinden hun weg naar Dans Creatie. Dans Creatie biedt een uitgebreid lesrooster voor alle leeftijden en niveaus van 2 tot 70+.

Naast de lessen organiseert Dans Creatie voorstellingen, evenementen en lessen op scholen. Tijdens de voorstellingen van Dans Creatie in Open Amare is iedereen welkom om te komen genieten van dans. Dans Creatie is een plek waar je de liefde voor dans terugziet in alles.

Dans verbindt en maakt gelukkig.