Pink Floyd Project

The Wall 40+ Years
Sat 26 Feb 20:00 - 22:00
Sat 26 Feb '22
20:00 - 22:00
  • Sat 26 Feb '22
    20:00 - 22:00
    Amare, Den Haag
    Danstheater
    Past event

De bandleden en crew van Pink Floyd Project waren al bijna in Den Haag toen Rutte bepaalde dat Nederland op voor langere tijd op slot ging. We waren genoodzaakt een volle zaal aan publiek en de band af te bellen. Dat was 15 maart 2019... Nu zijn ze dan toch eindelijk terug met het langverwachte vervolg van hun XXL tour! The Wall zal eindelijk weer gespeeld worden, en wel in Amare. 

In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. ’The Wall 40 Years’ is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door een van Neerlands meest gewaardeerde tributebands. Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit.

Pink Floyds magnum opus 'The Wall', met teksten geschreven door Roger Waters, is een rockopera die zijn gelijke niet kent. Van het album zijn wereldwijd bijna twintig miljoen exemplaren verkocht. De liveshow van 'The Wall' kende destijds een grootse aanpak, die in de popmuziek geen gelijke had en die je nu terug kunt zien in 'The Wall 40 Years'.

De pers over de voorstelling
“ een indrukwekkend eerbetoon ”
“ Wim Holsappel weet de zangpartijen van Waters geweldig te vertolken ”
“ de band heeft met gitarist Henk Bennen 
echt een geheim wapen in huis ”
“ een visueel spektakel ”
“ de animaties zijn een geweldig alternatief voor de originele filmanimaties ”
“ wat de muziek betreft; veel dichter bij het origineel kom je niet ” 

Dit concert is met vaste zitplaatsen. Hierdoor hoeven wij geen 1G beleid te hanteren.