Promenadeconcert

Hofstads JeugdOrkest i.s.m. Stichting SSA
Sun 28 Nov 14:30
Sun 28 Nov
14:30
  • Sun 28 Nov
    14:30
    Amare, Den Haag
    Concertzaal
    Past event

Een verrassend concert door het Juniorenorkest en Jeugdorkest van Hofstads JeugdOrkest. De combinatie van jonge musici met het afwisselende programma -van filmmuziek tot klassieke symfonische werken- maakt dit een heel geschikt concert voor alle leeftijden.

Het concert wordt al 39 jaar mede mogelijk gemaakt door Stichting Service Activiteiten Den Haag (SSA), het samenwerkingsverband van serviceclubs Lions en Rotary uit Den Haag en omstreken. Het biedt de jonge musici van Hofstads JeugdOrkest de mogelijkheid op een professioneel podium te musiceren en hun muzikale talenten aan een breed publiek te laten horen en zien.

Het jaarlijks concert heeft ook een belangrijk sociaal-maatschappelijk aspect: ieder jaar wordt een grote groep speciale gasten, waaronder ouderen en mensen met een beperking, uitgenodigd om te komen genieten van dit concert op een mooie plek, met prachtige muziek en een vrolijke sfeer.

Bij dit programma heeft u een zitplek in de zaal. Dit concert kan volgens de laatste coronaregels dus gewoon doorgang vinden. De term 'ongeplaceerd' op de ticket wordt alleen gebruikt om aan te duiden dat nog niet gedefinieerd is waar in de zaal u precies plaatsneemt.

Performers

Juniorenorkest o.l.v. Lex Blankestijn | Jeugdorkest o.l.v. Marcel Geraeds

Veilig naar het theater

Maatregelen rondom je bezoek aan Amare en de Nieuwe Kerk


Informatie en coronamaatregelen