1001 Nachten Muziekfeest ft. Boef / SOLD OUT

Plezier in klassieke muziek
Festival de Betovering
Sun 17 Oct 14:15
Sun 17 Oct
14:15
  • Sun 17 Oct
    14:15
    Amare, Den Haag
    Danstheater
    Past event
Honderden Haagse kinderen leerden via Muziekcentrum 1001 Nachten het plezier en de schoonheid van klassieke muziek kennen. Oprichter Ahmet Gür weet dit als geen ander over te brengen.

LET OP: Om toegang te krijgen tot deze voorstelling dien je in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Meer informatie vind je hier.

Twee jaar geleden vond de eerste editie van Muziekfeest 1001 Nachten plaats in het Zuiderstrandtheater. Bijna 1000 kinderen uit Den Haag en leerlingen van het muziekcentrum waren hierbij aanwezig. Er werd muziek gemaakt, popcorn gegeten, gedanst, gerapt, instrumenten uitgeprobeerd en met grote aandacht geluisterd naar spraakmakende acts als de muzikale parels van 1001 Nachten, alle docenten, het Janoska Ensemble, de cabaretier Farbod en de afsluitende act Supergaande.

En dit jaar komen ze terug, en wel in Amare! Gür en zijn docententeam presenteren alweer de tweede editie van dit muzikale feest over plezier in klassieke muziek, voor iedereen. Van jong tot oud. Jonge toptalenten zullen het podium delen met hun helden. Onze special guest deze middag is niemand minder dan Boef.

Special guest is Boef

Boef behoeft geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene. Via zijn YouTube-kanaal met meer dan 720.000 volgers weet hij met zijn vlogs en muziek duizenden fans te bereiken van jong tot oud. Boef streams schoten wereldwijd omhoog na de release van zijn debuutplaat 'Slaaptekort' waarmee hij op de 28ste plaats van meest gestreamde artiesten ter wereld binnenkwam. 

En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij platina en/of meervoudig platina en de music video van zijn track ‘Habiba’ werd met meer dan 57 miljoen views een van de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Al met al een van de populairste Nederlandse artiesten van dit moment!

Zowle Gür, Boef, de docenten van Muziekcentrum 1001 Nachten en alle anderen hebben een grote passie: plezier in muziek. Wat ze als geen ander over kunnen brengen.

Met een Ooievaarspas krijg je 50% korting op de toegangsprijs. Neem contact op met ons bespreekbureau om tickets met Ooievaarspaskorting te kopen. 

Bij deze voorstelling(en) is geen stapelkorting van toepassing.

Part of
Family

Veilig naar het theater

Maatregelen rondom je bezoek aan Amare en de Nieuwe Kerk


Informatie en coronamaatregelen