© NOAHH

Herbs Hospitality wordt horecapartner Amare

Sociale horeca als laatste puzzelstukje van verbinding in Amare

Vandaag is bekend gemaakt dat Herbs Hospitality de vaste horecapartner wordt van Amare. Herbs Hospitality gaat de inrichting van restaurants en catering in het gloednieuwe theater- en concertgebouw op zich nemen. Een nieuwe naam in de Haagse horeca, maar de ondernemers in deze samenwerking hebben de afgelopen 20 jaar hun sporen in de branche al verdiend. 

Herbs Hospitality is een samenwerking tussen Vincent van der Zalm (Vincent is naast chef ook mede-eigenaar van Jus Bros en culinair adviseur bij o.a. Upfield), Wibe Smulders en Jasper Kool (o.a. Happy Tosti en Social Capital) en Lies Nieuwenhuis (Juni Lekkernijen). 

Jan Zoet, directeur Amare: "Wij zijn erg trots dat we Herbs Hospitality als horecapartner laten aansluiten bij Amare. Herbs Hospitality heeft, net als Amare, gastvrijheid, kwaliteit en verbinding met de stad en de samenleving hoog in het vaandel.”

Binnen de muren van Amare openen in het najaar twee horeca-locaties: Brasserie Amare en Juni Stadskantine.

Brasserie Amare bevindt zich op de begane grond naast de hoofdentree, met een groot terras op het Spuiplein (opening november 2021). Hier wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd en kun je genieten van een theatermenu voorafgaand aan een concert of voorstelling. Vincent van der Zalm zal zich bezighouden met het concept en de culinaire invulling van de brasserie. Op het menu van de brasserie komen voornamelijk verrassende plant-based gerechten. 

Juni Stadskantine komt op de derde verdieping. Dit toegankelijke restaurant voor betaalbaar en verantwoord eten en drinken is de gehele dag geopend voor stadsbewoners en iedereen die bij Amare werkt, studeert, repeteert, optreedt of vergadert. 

In Juni Stadskantine vind je naast een kop koffie, een broodje of een lekkere snack, een kleurrijk menu dat voornamelijk plant-based is. 

Duurzaamheid en sociaal ondernemen, met oog voor inclusiviteit en een gezondere toekomst, vormen de verbindende factor tussen beide horeca-locaties. Er wordt voornamelijk gekookt met seizoensgroenten, fruit en kruiden, met een no-waste policy en zoveel mogelijk duurzame verpakkingen. Daarnaast is er ruimte mensen met een arbeidsbeperking, net als bij Happy Tosti en Juni Lekkernijen. Sociale horeca om te verbinden, in Den Haag en daarbuiten. Twee vernieuwende concepten om te laten zien dat het ook anders kan. 

Herbs Hospitality is op dit moment nog op zoek naar horecamedewerkers voor beide locaties in Amare. Juni Stadskantine opent in september, Brasserie Amare in november. De wervingscampagne start binnenkort, maar er kan al gesolliciteerd worden via info@brasserieamare.nl

➤ Bekijk de vacatures voor horeca in Amare