Ontdek concerten in de Nieuwe Kerk

Wist je dat we ook concerten verzorgen in de Nieuwe Kerk? De Nieuwe Kerk is een geweldige locatie voor concerten en bevindt zich aan het Spuiplein. 

In Amare beschikken we over verschillende zalen waar onze voorstellingen plaatsvinden. Maar we bieden ook concerten aan in de Nieuwe Kerk aan het Spui. 

De Nieuwe Kerk is een van de meest indrukwekkende gebouwen van Den Haag. Daarnaast is het ook een van de oudste gebouwen. De Nieuwe Kerk werd in 1656 opgericht en is inmiddels een Rijksmonument.

De rijke historie en indrukwekkende architectuur van het gebouw maken de Nieuwe Kerk een prachtige locatie voor concerten. We bieden er vooral kamermuziek aan, omdat de ruimte zich bij uitstek leent voor een intieme ervaring van het concert, waarbij het publiek de muziek van zeer dichtbij kan beleven. Benieuwd geworden? Hieronder vind je een aantal concerten die komend seizoen plaatsvinden in de Nieuwe Kerk. 

Wil je meer weten over de toegankelijkheid en bereikbaarheid van de Nieuwe Kerk? Check dan onze toegankelijkheidspagina.

In seizoen 22/23 in de Nieuwe Kerk:

Shostakovich’s String Quartets : 1, 2, 3

Shostakovich’s String Quartets : 1, 2, 3

Quatuor Danel

Fri 14 Oct '22 20:15
  • Amare Friends-korting
Van Gogh in Me (concertante)

Van Gogh in Me (concertante)

Nederlands Kamerkoor

Wed 30 Nov '22 20:00
Napolitana

Napolitana

Nederlands Blazers Ensemble

Sun 12 Feb '23 16:00
  • Amare Friends-korting
Theo Nijland

Theo Nijland

Ontboezingen van een blij mens

Sun 19 Feb '23 15:00
Spinvis & Saartje Van Camp

Spinvis & Saartje Van Camp

Neveldieren

Sat 13 May '23 20:15
  • Amare Friends-korting

More narratives of Amare:

Play Amare's piano

Did you know that there's a new piano in Amare? And that piano is asking you to play it! Take a seat and fill the building with your wonderful tunes.

The premiere of urban opera Maduro

On Thursday 1 September, the history of war hero George Maduro came to life in the premiere of urban opera Maduro. 

Minidoc TV West: Amare, de Geliefde van de Stad

In de mini-documentaire van Omroep West, gemaakt door programmamaker Erik Kooyman, zien we wat Amare voor de stad Den Haag gaat betekenen en wie haar bewoners zijn. Je krijgt onder meer een kijkje bij…