Barbara Pravi

Theatertour
di 28 mrt / 20:00 - 21:30
di 28 mrt ’23
20:00 - 21:30
  • di 28 mrt ’23
    20:00 - 21:30
    Concertzaal

Na het succes van deze voorstelling keert Barbara Pravi terug op zondag 26 januari 2025. 

 

➤ Meer informatie en tickets

De Franse Barbara Pravi gooide hoge ogen op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam en bereikte de tweede plaats met haar single Voilà die inmiddels de platina status heeft verkregen. De songwriter en zangeres komt na haar volledig uitverkochte Nederlandse clubtour terug om de theaters te veroveren.

De muziek van de chanteuse is stevig geworteld in de Franstalige traditie; ze liet zich inspireren door vocale grootheden als Jacques Brel en Edith Piaf en verwerkt deze invloeden in een frisse, hedendaagse interpretatie van het chanson. Ook laat ze haar maatschappelijke betrokkenheid zien door haar bijdrage aan ‘Debout les femmes’, het officiële lied voor de Franse vrouwenbevrijdingsbeweging (Mouevement de Libération des Femmes).

Pravi groeide op in een kunstenaarsfamilie in Parijs met Iraanse, Poolse & Servische roots. Ze is dé grote revelatie in het genre van het Franse chanson.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit concert. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.