Amos Ben-Tal/OFFProjects ism Ragazze Quartet

PART
vr 7 okt - za 8 okt
vr 7 okt '22
-
za 8 okt '22

OFFprojects is een collectief van voormalige dansers van het NDT en Batsheva Ensemble die zich verzameld hebben rondom het werk van choreograaf en musicus Amos Ben-Tal. De voorstelling PART is een spannende, nieuwe samenwerking tussen OFFprojects en het Ragazze Quartet. Een voorstelling waarin performers van wereldklasse, dans en livemuziek samensmelten tot een zintuiglijke ervaring.

In de kern is PART een voorstelling over leegte en fragmentatie. Wat blijft er achter als we iets terugtrekken of verwijderen? Wat komt er aan het licht als we het geheel ontrafelen en de individuele delen bekijken? Leegte wordt vaak geassocieerd met verlies en eenzaamheid, maar PART laat zien dat het ook nieuw potentieel en vernieuwing kan betekenen.

Emotionele reis
Met de latere strijkkwartetten van Beethoven (opus 131 en 132) als vertrekpunt, deconstrueert en speelt het ensemble van tien dansers en musici met de notie van leegte. Samen met het magische geluidscompositie van Salvador Breed, neemt PART het publiek mee op een emotionele en filosofische reis door ruimte, beweging en geluid.

Onderdeel van:
Dans

Uitvoerenden

Choreografie: Amos Ben-Tal
Muziek: Ludwig van Beethoven
Uitvoering: Ragazze Quartet en 6 dansers
Geluidsontwerp en compositie: Salvador Breed