© Charlie de Keersmaecker

Ruben Block ft. Noord Nederlands Orkest

Carte blanche voor de frontman van Triggerfinger
za 26 nov 20:00 - 21:15
za 26 nov '22
20:00 - 21:15
  • za 26 nov '22
    20:00 - 21:15
    Amare, Den Haag
    Concertzaal
    Geweest
Ruben Block, frontman van de Vlaamse rockband Triggerfinger, kreeg van het Noord Nederlands Orkest carte blanche om zijn eigen programma samen te stellen. Verwacht vanavond veel nieuw werk, een paar verrassende covers en natuurlijk wat Triggerfinger-klassiekers.

Sommige artiesten barsten vroeg of laat uit hun keurslijf, of dat nu is van een rockband, een orkest of iets anders is dat beperkingen oplegt. Ruben Block is zo iemand, een vat vol ‘crazy ideeën’, iemand die ervan houdt zijn ankers op gezette tijden te lichten en een nieuwe koers te varen.

Luister naar de veelzijdigheid van de frontman van de Vlaamse rockband Triggerfinger - hij maakte recentelijk ook zijn filmdebuut - en de vergelijking met iemand als David Bowie dringt zich op. Het Noord Nederlands Orkest gaf Block carte blanche en bewerkte zijn eigen composities en een aantal van zijn lievelingsnummers. 

 

Luister hier naar het nieuwe album van Ruben Block

The Zombies namen het publiek mee door hun legendarische oeuvre

De legendarische band The Zombies uit het Verenigd Koninkrijk speelde op 3 oktober 2022 het dak van de Concertzaal van Amare eraf.

De live show Polarity toont de uitersten van de muziek van Jon Hopkins

We blikken terug op Polarity van Jon Hopkins. In de live show bindt Hopkins naar eigen zeggen twee tegenovergestelde elementen in zijn muziek samen: hardheid en breekbaarheid.