Le Trio Joubran

Medfest (dag I)
za 4 jun 20:00 - 21:30
za 4 jun '22
20:00 - 21:30
  • za 4 jun '22
    20:00 - 21:30
    Geweest

Drie broers, drie uds. Samir, Wissam en Adnan toeren de afgelopen twintig jaar de wereld rond met hun uds, meest recentelijk met het spelen van hun langverwachte nieuwe album The Long March. Mis deze zeldzame kans niet om deze virtuozen in Den Haag te zien! Tickets voor dit concert geven ook toegang tot het concert van Nai Barghouti op dezelfde dag in Amare.

Met hun betoverende liedjes proberen ze de strijd en onderdrukking van inheemse volkeren over de hele wereld te eren. Tegelijkertijd beschouwen ze hun muziek als onderdeel van de inspanningen van het Palestijnse volk voor erkenning en bevrijding. De drie broers vormen een trio, zeldzaam in de ud-muziek, en zijn samengesmolten en één geworden dankzij de ud (of Arabische luit).

The Long March

Hun nieuwe plaat The Long March is een mijlpaal voor de band en blijft muzikale werelden combineren met samenwerkingen van Roger Waters en dichter Mahmoud Darwish. Rocksolo's ontmoeten synths en Arabische versen; somber en mooi, contemplatief en vreugdevol.

Dit programma is onderdeel van Medfest. Een dagkaart geeft toegang voor zowel het concert van Le Trio Joubran, het feestelijke programma in de foyer, en, het concert van Nai Barghouti. Kaarten voor Dhafer Youssef (dag II) zijn apart te koop.

Onderdeel van:
Medfest