Buikvlinders (6+)

Ensemble Residentie Orkest
za 15 okt 11:00 - 11:55
za 15 okt '22
11:00 - 11:55
  • za 15 okt '22
    11:00 - 11:55
    Amare, Den Haag
    Amare Studio
    Geweest

Dat een prins en prinses lang en gelukkig leven als koning en koningin, betekent niet dat een relatie vanzelfsprekend avontuurlijk blijft! Het Residentie Orkest blaast vandaag verliefdheid nieuw leven in.

Geloof jij in ware liefde, voor eeuwig en altijd? Ook als de koning en koningin compleet ingedut en uitgepraat voor de haard zitten te lezen? Een onverwacht avontuur wakkert het huwelijk van Dobbe en Jade, de helden van Dobbe en de Draak, weer nieuw leven in, als een mysterieuze nachtvlinder in de dromen van koningin Jade verschijnt. Hij fluistert haar in om naar het Blauwe Bos te gaan, waar de witte kauw Albina op haar wacht. Heeft deze wijze vogel een oplossing voor het koninklijk echtpaar?

Buikvlinders is een sprookje voor jong en oud, eigenlijk voor iedereen die in ware verliefdheid gelooft. Ga mee op deze nieuwe reis door een sprookjesachtige fantasiewereld, met prachtige illustraties en begeleid door een ensemble van het Residentie Orkest.

De voorstelling begint om 11.00 uur maar jij mag al veel eerder komen! Vanaf 10.00 uur speelt ons eigen The Residents Stadsorkest al de sterren van de hemel, speciaal voor de bezoekers van ‘Buikvlinders’. Dit mag je niet missen!

Uitvoerenden

Ensemble Residentie Orkest 
Lennaert Roos, verteller 
Marijn van Prooijen, arrangementen 
Jorg de Vos, illustraties