Gluren bij de Buren

My Girlfriend • Dansschool Creasi • Ballet & Dansstudio Door Laverman
zo 5 feb 12:00 - 15:45
zo 5 feb '23
Vanaf 12:00

Gluren bij de Buren is het grootste kleinschalige amateurpodiumkunstenfestival van Den Haag! Op zondag 5 februari treden lokale acts op in (huis)kamers verspreid over de hele stad. Ook Amare sluit aan en brengt het intieme gevoel van een huiskamer in haar naar boven.

Tijdens het festival staan deuren wagenwijd open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers om te komen genieten van lokale amateurkunst. Laat je verassen door al het verborgen talent en ontdek wat Den Haag allemaal te bieden heeft op het gebied van kunst en cultuur!

My Girlfriend
Rauw, catchy & dansbaar: dat is My Girlfriend. Songs gevuld met vieze bass-riffs, gladde synthesizers en tongue-in-cheek teksten die doen denken aan een mix tussen The Wombats en Blood Red Shoes. Waar hij normaal met zijn synth-trio optreedt, speelt zanger Gijs Schouten voor deze show in Amare akoestische versies van zijn uptempo popnummers, waarvan de refreintjes nog dagen lang in je hoofd blijven hangen.

Starttijden optredens: 12:45 / 14:15 / 15:45

Dansschool Creasi 
Dansschool Creasi biedt danslessen aan voor verschillende leeftijden in diverse stijlen, zoals peuterdans, kleuterdans, hiphop/streetdance en salsa. De lessen worden gegeven door professionele docenten, die hun passie voor dans overbrengen aan de leerlingen. Creasi vindt het belangrijk dat plezier en creativiteit samenkomen!

Ballet & Dansstudio Door Laverman
Ballet & dansstudio Door Laverman geeft al ruim 27 jaar ballet- en danslessen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Om talentvolle en ambitieuze leerlingen meer uitdaging en een podium te bieden komen een aantal selectie- en performancegroepen zich vandaag presenteren op de Tribunetrap.

Starttijden optredens dansscholen: 12:00 / 13:30 / 15:00

Onderdeel van:
Open Amare