Fenix Theatermakers: Mongens en Jeisjes

De cast van Fenix Theatermakers
vr 3 feb 16:00 - 17:00
vr 3 feb '23
16:00 - 17:00
  • vr 3 feb '23
    16:00 - 17:00
    Amare, Den Haag
    Swing
    Geweest

Ergens op een kantoor in Nederland.... Het bedrijf Alles en Overal lijdt veel verlies, dat moet anders! Het personeel werkt er al jaren op dezelfde manier. De nieuwe baas Andrey gaat hier verandering in brengen. 

Met flexplekken en een nieuwe werkwijze probeert Andrey het tij te keren. Maar Miepje, Jeroen, Koen, Chantal, Plajep, Gerard en Jos voelen zich niet meer op hun plek. Vinden de medewerkers van Alles en Overal nog ruimte om zichzelf te zijn?

DJ Juraini
Na afloop van de voorstelling kan je een drankje halen bij de bar en genieten van de muziek van DJ Juraini. Juraini belooft er een grandioos feest van te maken!

Toegang is gratis, wel een kaartje reserveren!

Onderdeel van:
Open Amare

Fenix Theatermakers is een kleine, onafhankelijke zorgaanbieder, actief in de regio Den Haag, die dagbesteding theater biedt aan jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Fenix ondersteunt haar spelers door middel van lessen spel, dans en zang, volgens hun persoonlijke wensen en ambities. De theatermakers krijgen ondersteuning bij het versterken van het contact met de samenleving, en met het vinden van hun plek daarin.

Fenix verzorgt voorstellingen, acts en workshops voor regulier publiek, bedrijfsleven, overheid en het onderwijs. Voor meer info, kijk op

 www.fenixtheatermakers.nl