Alice in Escherland

De Dutch Don’t Dance Division i.s.m. Amare
ma 25 dec - vr 29 dec
ma 25 dec '23
-
vr 29 dec '23

Het Escher-jubileumjaar wordt groots afgesloten in Amare met de sfeervolle kerstproductie Alice in Escherland. Deze dansvoorstelling gaat over de onwerkelijke avonturen van Alice, die zich afspelen in de wonderlijke landschappen van kunstenaar en graficus M.C. Escher.

Een feelgoodvoorstelling die helemaal inspeelt op een ouderwets kerstgevoel. Inclusief een fraaie sneeuwbui.

★ ★ ★ ★ NRC (2018)

Na het overweldigende succes in 2016 en 2018, werkt De Dutch Don’t Dance Division nu aan een speciale editie waarin optische illusies, symmetrie en fantasie in zowel decor als kostuums te zien zijn en tot leven komen in de choreografieën. Dit beroemde verhaal van Lewis Caroll, wordt gedanst op muziek van P.I. Tsjaikovski, samengesteld door Carl Davis.

Alice ontmoet tijdens haar reis verschillende eigenaardige dieren en karakters. De beroemde werken van Escher met eigenaardige perspectieven vormen het decor. Twee bekende, absurde werelden smelten op een buitengewone en tegelijkertijd vanzelfsprekende manier samen. Bovendien geen rare combinatie: Escher had altijd een exemplaar van Alice op zijn nachtkastje liggen!

Na 18 jaar zijn de kerstproducties van De Dutch Don’t Dance Division een heuse traditie te noemen die niet meer weg is te denken uit Den Haag. Laat je meeslepen in de wervelende wereld en wonderlijke avonturen van Alice in Escherland in deze winterse en feestelijke (familie)voorstelling!

Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.  

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.