Visions of Goldberg

The Hague String Trio, Lisette Huizenga
za 9 nov / 20:15
za 9 nov ’24
20:15
  • za 9 nov ’24
    20:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag
Visions of Goldberg brengt een geheel nieuwe, unieke ervaring van de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach in een samenwerking tussen The Hague String Trio en digitaal kunstenaar Lisette Huizenga.

Programma

Johann Sebastian Bach, arr. Dmitry Sitkovetsky Goldberg variaties

Een verrassende combinatie van beeld en muziek ontstaat door middel van een stop motion animatiefilm die tijdens het concert geprojecteerd wordt als een bewegend decor op een scherm. Een voorstelling, geïnspireerd op en in dienst van de muziek van Bach, met een knipoog naar het werk van Escher, groot bewonderaar van Bach, wordt gecreëerd en zal voor het publiek fascinerend en verwonderend zijn. 

In een wereld waar alles snel lijkt te gaan en informatie kort en behapbaar moet zijn, biedt deze voorstelling een welkom contrast. Een time out waarbij het publiek achterover kan gaan zitten en zich laat onderdompelen in de schoonheid van muziek en kunst.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Leeftijd
Deze voorstelling is geschikt voor jongeren van 14+

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.   

Credits

The Hague String Trio:
Justyna Briefjes viool
Julia Dinerstein altviool
Miriam Kirby cello

Lisette Huizenga beeld