© Frank Ruiter

P.S. ft. Matangi en Ruben Hein

Matangi Quartet en Ruben Hein
Matangi Moving Music
za 12 okt / 20:15
za 12 okt ’24
20:15
  • za 12 okt ’24
    20:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag

In de song-cyclus P.S. ft. Matangi & Ruben Hein smelt de stem van de gevierde singer-songwriter Ruben Hein samen met de klassieke klank van Matangi Quartet. 

Dertig jaar na het verschijnen van het legendarische album The Juliet Letters van Elvis Costello en het Brodsky Quartet, presenteren Matangi en Ruben Hein een 21ste-eeuws antwoord op deze meesterlijke song-cyclus. Geïnspireerd door de verzamelde Nederlandse brieven uit het boek P.S. van Jet Steinz, voegen de nieuwe songs een eigentijds hoofdstuk toe aan de wereld van de multidisciplinaire muziekbeleving.

P.S. ft. Matangi & Ruben Hein is een van de parels waarmee Matangi haar 25-jarig bestaan viert. De songs gaan over vriendschap, twijfel, broederliefde, angst en verraad. Ze hebben een eigentijdse, eclectische klank waarbij elementen van klassiek, jazz en popmuziek samenkomen.

De snaren van Matangi en de soulvolle stem van Ruben Hein creëren een betoverende klankwereld die de diepgewortelde emoties van de songs tot leven brengt.

Garderobe en drankje 
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop. 

Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.  

Credits

Matangi Quartet:
Maria-Paula Majoor viool
Hannelore De Vuyst viool
Karsten Kleijer altviool
Arno van der Vuurst cello

Ruben Hein zang