De romantische cello

Poltéra en Brautigam
zo 20 okt / 14:30
zo 20 okt ’24
14:30
  • zo 20 okt ’24
    14:30
    Nieuwe Kerk, Den Haag

‘Poltéra en Brautigam tonen zich beiden als levendige verhalenvertellers’, schrijft The Strad. Als solist hebben ze allebei al ruime staat van dienst en ook als duo hebben ze internationaal furore gemaakt. 

Programma

Ludwig van Beethoven Sonate op. 5 nr. 2
Robert Schumann 5 Stücke im Volkston
Ludwig van Beethoven Sonate op. 102 nr. 1
Johannes Brahms Sonate nr. 1 op. 38

Amare is trots deze musici een podium te mogen bieden, en met het hoogromantische programma dat ze presenteren (werken van Beethoven, Schumann en Brahms) belooft dit een avond te worden om nooit te vergeten.

‘Wonderbaarlijke opeenvolgingen van duivels moeilijke zestienden vloeien moeiteloos uit Brautigams handen’, zegt The Strad elders, ‘terwijl de snelheid waarmee Poltéra’s vingers over de toets van zijn ‘Mara’ Stradivarius (1711) bewegen, aan het onmogelijke grenst. De tempi die ze kiezen zijn opwindend ambitieus, maar de muziek voelt nergens gehaast aan en aan de details worden geen concessies gedaan.’

Garderobe en drankje 
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop. 

Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.  

Credits

Christian Poltéra cello
Ronald Brautigam piano