50 jaar Haagse Hits

Goldband, Mula B, Camiel Meiresonne, Emmaly Brown, Pat Smith, Tess Merlot & Koninklijk Conservatorium i.s.m. Paard
Open Festival
za 20 nov 22:30
za 20 nov '21
22:30
  • za 20 nov '21
    22:30
    Amare, Den Haag
    Concertzaal
    Geweest

Ga zitten voor een exclusief theaterconcert en laat je meevoeren door de Haagse popgeschiedenis in een spetterend en afwisselend programma. Een 60-koppig live-orkest en backing vocals van het Koninklijk Conservatorium begeleiden onder leiding van dirigent Clark Rundell een keur aan Haagse artiesten.

Programma

50 jaar Haagse hits is een coproductie van Amare, Koninklijk Conservatorium & Paard

In dit unieke theaterconcert reis je door een feest van herkenning met natuurlijk een tribute aan The Golden Earring, Anouk en Q65. Droom weg bij De Zee van Paul van Vliet en dans op je stoel bij Mijn stad van Goldband. Arrangeur en componist Martin Fondse vangt zowel oude als nieuwe hits in overrompelende orkestrale arrangementen voor de solisten van de avond: Mula B, Goldband, Tess Merlot, Emmaly Brown en Pat Smith. Zij bouwen samen een waanzinnig feestje, kom je ook?

Bij dit programma heeft u een zitplek in de zaal. Dit concert kan volgens de laatste coronaregels dus gewoon doorgang vinden. De term 'ongeplaceerd' op de ticket wordt alleen gebruikt om aan te duiden dat nog niet gedefinieerd is waar in de zaal u precies plaatsneemt.