© Marco Borggreve

Familieconcert Fazil Say

Fazil Say
Open Festival
zo 21 nov 11:00 - 12:00
zo 21 nov '21
11:00 - 12:00
  • zo 21 nov '21
    11:00 - 12:00
    Amare, Den Haag
    Conservatoriumzaal
    Geweest

Fazil Say is achter de vleugel de verhalenverteller bij uitstek. Hij spéélt niet alleen pianomuziek, hij vindt de muziek ook telkens weer opnieuw uit. 

In dit familieconcert neemt hij alle opa’s, papa, mama’s en alle kinderen mee op ontdekkingsreis naar de boeiende wereld van de muziek. En Fazil Say beschikt niet alleen over heel veel verbeeldingskracht, maar bezit ook een feilloze techniek en groot gevoel voor timing en improvisatie. Hij is een ware klanktovenaar en wat dat is, hoor en beleef je tijdens dit concert. Hij speelt muziek recht uit het hart en dat voel je. Fazil Say nodigt alle kinderen uit om plaats te nemen op het podium. Zo kan je het van heel dichtbij beleven. Het zou ons niets verbazen als jij later ook pianist wilt worden.

Op zondag 21 november zijn er meer jeugd- en familievoorstellingen te zien in Amare zoals de grootste voorstelling Feest! 

Bij dit programma heeft u een zitplek in de zaal. Dit concert kan volgens de laatste coronaregels dus gewoon doorgang vinden. De term 'ongeplaceerd' op de ticket wordt alleen gebruikt om aan te duiden dat nog niet gedefinieerd is waar in de zaal u precies plaatsneemt.