Winnaars Prinses Christina Concours 

Luca van der Waals, Diana Fakour en Donna van Leeuwen
Lunchconcert
ma 29 nov 12:30 - 13:15
ma 29 nov '21
12:30 - 13:15
  • ma 29 nov '21
    12:30 - 13:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Geweest

Update 28 november

Dit concert gaat door!

LET OP: door de aangepaste coronamaatregelen moeten wij de capaciteit van onze concerten en voorstellingen terugbrengen naar eenderde van de zaalcapaciteit.

Wij moeten daarom helaas een deel van de kaartkopers teleurstellen. Deze groep kaartkopers heeft op zaterdag 27 november een persoonlijke mail ontvangen. Wij hanteren hierbij het “last in, first out” principe. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen u in betere tijden weer te mogen ontvangen in Amare of in de Nieuwe Kerk.

 

Op 29 november spelen Luca van der Waals (viool), Diana Fakour (viool) en Donna van Leeuwen (cello). De oud-deelnemers aan onze concoursen wonnen eerder prijzen tijdens het Prinses Christina Concours en hun optreden is onderdeel van het talentontwikkelingstraject dat ze bij het Prinses Christina Concours volgen.

Het concert is gratis te bezoeken, start om 12:30 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Aanmelden vooraf is verplicht. Kaarten via de website zijn daarom gratis te reserveren.

De Nieuwe Kerk-concerten worden georganiseerd met steun van Fonds 1818.

Bij dit programma heeft u een zitplek in de zaal. Dit concert kan volgens de laatste coronaregels dus gewoon doorgang vinden. De term 'ongeplaceerd' op de ticket wordt alleen gebruikt om aan te duiden dat nog niet gedefinieerd is waar in de zaal u precies plaatsneemt.

Over het Prinses Christina Concours

Het Prinses Christina Concours stimuleert al ruim vijftig jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een concours voor de allerjongsten (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling. Kijk voor meer info op www.christinaconcours.nl

Uitvoerenden

Luca van der Waals, viool
Diana Fakour, viool
Donna van Leeuwen, cello