Balthazar + Sylvie Kreusch (support)

i.s.m. PAARD
ma 7 mrt 19:30
ma 7 mrt
19:30
  • ma 7 mrt
    19:30
    Amare, Den Haag
    Concertzaal
  • Voor dit evenement worden servicekosten van €2,50 per ticket gerekend

Vanwege de nieuwe maatregelen is het concert van Balthazar verplaatst naar 7 maart 2022. Kaartkopers ontvangen automatisch nieuwe tickets en worden per mail geïnformeerd.

De Belgische band Balthazar is met hun stijlvolle alt-pop al jaren een van de smaakmakers in de indierock van de lage landen. Met elk album lijkt Balthazar zichzelf opnieuw uit te vinden, en zo bestrijkt de band inmiddels het hele spectrum van groovende indierock via poppy tunes tot Serge Gainsbourg-achtige barok. Na het hypnotiserende vierde album Fever (2019) is Balthazar weer een andere weg ingeslagen, zoals is te horen op de gloednieuwe plaat Sand (2021): soulful en filmisch, met spannende falsetzang en melodieën die al na één keer luisteren in je kop zitten!

Bij deze voorstelling(en) is geen stapelkorting van toepassing.

Supportact: Sylvie Kreusch

Voorafgaand aan Balthazar zorgt Sylvie Kreusch er alvast voor dat je goed in de stemming komt! De zangeres, bekend van Warhaus, ontpopte zich in mum van tijd tot een razend populaire solo artieste met smeulende zanglijnen, fluwelen tinten en indrukwekkende live-optredens. Na haar solodebuut en Europese tour ontving ze lovende kritieken vanuit de muzieksector, en ook van het Amerikaanse blad Vogue en The New York Times werd ze gelauwerd. 

De modeindustrie wist haar ook te vinden. Als model, maar ook als componiste voor muziek van Prada, Victoria Secret, Miu Miu en vele andere merken als BMW en HBO. Vogue nam haar vervolgens op in vier edities vna het beroemde blad als de nieuwe Europese doorbraak. 

Atypische ritmiek en haar veeleisende stem vinden een thuis op Kreusch's twee EP's 'Bada Bing! Bada Boom!' (2019) en 'Wild Love' (2020). Verteerd door romantische uitersten, worden Kreusch' fluister-tot-schreeuw-timbrale fluctuaties beantwoord met brutale eerlijkheid.

Veilig naar het theater

Maatregelen rondom je bezoek aan Amare en de Nieuwe Kerk


Informatie en coronamaatregelen