Nai Barghouti

Medfest (dag I)
za 4 jun 17:00 - 18:15
za 4 jun '22
17:00 - 18:15
  • za 4 jun '22
    17:00 - 18:15
    Geweest

Dag één van Medfest staat in het teken van meerdere bijzondere artiesten, waaronder Nai Barghouti;  een bekroond zangeres, componiste en fluitiste. De ticket voor de eerste festivaldag geeft ook toegang tot het concert van Le Trio Joubran.

Ze staat bekend om haar verbluffende arrangementen van iconische stukken en straalt een unieke muzikale schittering en onberispelijke vocale controle uit. In de afgelopen jaren heeft Barghouti haar erfgoed doordrenkt met een nieuwe harmonie van jazz, nieuwe ritmes en herkenbaar geluid uit haar roots. De wereldwijde shows van Barghouti blijven haar luisteraars verleiden en boeien.

Voor deze show in Den Haag voert ze naast haar bekende stukken, geselecteerde stukken van Fairuz en Umm Kulthum uit.

Dit programma is onderdeel van Medfest. Een dagkaart geeft toegang voor zowel het concert van Nai Barghouti, het feestelijke programma in de foyer, en, Le Trio Joubran. Kaarten voor Dhafer Youssef (dag II) zijn apart te koop.

Onderdeel van:
Medfest

Medfest programma zaterdag 4 juni

17.00 uur | Nai Barghouti 
18.15 uur | Feestelijk programma in de foyer
20.00 uur | Le Trio Joubran

Medfest is een festival van muziek uit de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika. Medfest wil de rijkdom van de mediterane cultuur belichten en ook verbinding van de volkeren en culturen rondom de MENA regio op een feestelijke manier benadrukken.