Serie: Ontdek Amare

Heb jij de pareltjes van seizoen 24/25 al ontdekt? Of weet je niet goed waar te beginnen? Met de serie ‘Ontdek Amare’ geven we je nu de kans om laagdrempelig kennis te maken met al het moois wat Amare te bieden heeft.

Amare is uniek. Onder één dak vind je niet alleen een Concertzaal en een Danstheater, maar ook een symfonieorkest, een dansgezelschap en zelfs een volledig conservatorium. Geen enkel ander cultuurgebouw in Nederland heeft zoveel culturele rijkdom in huis. We bieden jou graag de kans om met deze diverse programmering kennis te maken. Met de serie ‘Ontdek Amare’ woon je hoogtepunten bij uit de programmering van alle vier de bewoners van Amare: Stichting Amare, Nederlands Dans Theater, Residentie Orkest en Koninklijk Conservatorium.

Van het Nederlands Dans Theater presenteren wij Lucid Variations, een dansvoorstelling van NDT 2 met werk van de spraakmakende choreografen Nadav Zelner en Marcos Morau. Vervolgens nemen we je mee naar RO NOW voor een uitvoering van Strauss’ monumentale Alpensymfonie, waarbij het Residentie Orkest de handen ineenslaat met studenten van het Koninklijk Conservatorium. En ten slotte voegt Stichting Amare daar een concert aan toe van Amsterdam Sinfonietta met Karsu, een prachtig voorbeeld van ons streven om de grenzen van genres op te zoeken.

De serie kun je in zijn geheel boeken met 20% korting. Wees er snel bij, deze aanbieding loopt tot 30 juni!

Bekijk de programma's

 • RO NOW extra: Alpensymfonie

  Residentie Orkest
  za 16 nov / 20:30
  Concertzaal, Den Haag
  za 16 nov ’24
  20:30
  Tickets
 • Lucid Variations

  NDT 2
  vr 20 dec / 19:45
  Danstheater, Den Haag
  vr 20 dec ’24
  19:45
  Tickets
 • Amsterdam Sinfonietta met Karsu

  Breder dan klassiek
  vr 24 jan / 20:15
  Concertzaal, Den Haag
  vr 24 jan ’25
  20:15
  Tickets