Meer over Amare

Amare ontvangt ITS keurmerk vanwege goede toegankelijkheid

Als eerste grote cultuurgebouw in Nederland hebben wij het Internationaal Toegankelijkheidssymbool Keurmerk (ITS) verkregen! Deze wordt uitgereikt door de Nederlandse koepelorganisatie voor mensen met beperkingen. 

Lees verder

Herstelwerkzaamheden in Amare

Misschien heb je het al gehoord: de Concertzaal en de Conservatoriumzaal in Amare zijn een paar millimeter meer gezakt dan verwacht. Van juni t/m oktober 2022 wordt er in en rondom de zalen gewerkt aan het herstel. Wat merk je als bezoeker hiervan?

Lees verder

Radiostudio Den Haag FM trekt in bij Amare

Amare maakt plaats voor een Haagse gast. Tussen mei en september zendt de radiostudio van Den Haag FM namelijk verschillende radioprogramma's live uit vanuit Amare. 

Lees verder

Parade naar Amare opgenomen in programma Festival Blazen aan het Spui 2022

Op zaterdag 21 mei gaat de Parade naar Amare in de herkansing! De Parade zal zich aansluiten bij het festival Blazen aan het Spui.

Lees verder

Cultuuravontuur slaat aan

Het Cultuuravontuur, een initiatief van The Hague & Partners waarbij je op avontuur kunt gaan om aan vrijkaarten te komen voor culturele voorstellingen en musea, is nu al een succes.

Lees verder

U krijgt mogelijk telefoon van ons!

Wij kunnen uw steun in deze periode goed gebruiken. Daarom benaderen wij de komende tijd een deel van onze bezoekers telefonisch met het verzoek of zij Amare Friend willen worden.

Lees verder