Nieuwe menu's en openingstijden bij Brasserie Amare

Brasserie Amare, dé eyecatcher bij binnenkomst in Amare vanaf het Spuiplein, heeft nieuwe menu’s en openingstijden! 

Sinds kort kun je woensdag tot en met zondag vanaf 10:00 uur bij Brasserie Amare terecht. Dit betekent dat je er kunt genieten van een heerlijk kopje koffie in de ochtend, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner.

De chefs van Brasserie Amare creëren smakelijke plant-based gerechten en werken uitsluitend met verse, natuurlijke producten. Omdat seizoens- groenten en fruit de hoofdrol spelen in de gerechten, zijn dierlijke toevoegingen totaal overbodig. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de pompoen tompouce, de doperwten ravioli of de gefermenteerde perziksalade! 

Ben je benieuwd wat Brasserie Amare allemaal te bieden heeft? Neem dan een kijkje op de lunch- en borrelkaart, het à la carte menu.

Theatermenu 

Heb je binnenkort een voorstelling op de planning staan? Maak je bezoek aan Amare dan compleet met een hapje en een drankje bij Brasserie Amare. Je kunt er gebruik maken van het speciaal samengestelde theatermenu bestaande uit een voorgerecht van geconfijte pompoen, een medaillon van knolselderij als hoofdgerecht en een zoet vijgentaartje na.

Reserveer vast een plekje en geef van te voren aan dat je gebruik wilt maken van het theatermenu zodat er rekening kan worden gehouden met de aanvangstijd van de voorstelling. Je kunt je voorkeur voor het theatermenu telefonisch doorgeven
(+31 6 38 62 58 56) of in de opmerking zetten als je online reserveert.