Nieuwe leden Raad van Toezicht Stichting Amare

De Raad van Toezicht van Stichting Amare is per 27 september versterkt met twee nieuwe leden. Wegens het verstrijken van de zittingstermijn van Munish Ramlal dit jaar en het vertrekken van Viktorien van Hulst, kwamen er twee vacatures in de Raad van Toezicht vrij. Rosita Drigpal en Jan Raes gaan deze vacatures vullen. 

De nieuwe leden laten weten met veel plezier toe te treden tot de Raad van Toezicht van Stichting Amare.

De Raad van Toezicht, het bestuur en de directie van Amare zijn zeer verheugd met het vertrouwen van de nieuwe leden in de missie van Amare en zijn ervan overtuigd dat de organisatie met deze versterking nog meer in staat zal zijn om van Amare het kloppende hart van cultuurstad Den Haag te maken. 

Rosita Drigpal

Rosita Drigpal is werkzaam als directeur van AC-Y2. Rosita is lid van de SER Topvrouwen en stond als CDA’er op de kandidatenlijst bij de laatste verkiezingen voor de Tweede Kamer en de Gemeenteraad. Rosita is daarnaast onder meer actief als voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Buitenhof, lid van de Raad van Toezicht van Swazoom Welzijn en voorzitter van de Stichting Steun en Toeverlaat. 

Jan Raes

Jan Raes is sinds 2020 werkzaam als algemeen directeur van de Opera Ballet Vlaanderen, hiervoor was hij onder meer algemeen directeur bij het Koninklijk Concertgebouworkest (2008-2019) en het Rotterdams Philharmonisch Orkest (2004-2008). Sinds 2020 is hij voorzitter van Festival van Vlaanderen Brussel Internationaal/Klara Festival en adviseur voor de European Union Youth Orchestra.