Amare Podcast: Inclusiviteit is...

Amare heeft de ambitie een podium van, voor en door de stad te worden. Maar hoe realiseer je dit als theater? En hoe definieer je het begrip ‘inclusiviteit’? In deze podcastserie gaan experts hierover in gesprek onder leiding van Paula Udondek.

Op weg naar Amare gaan wij graag het gesprek aan over inclusiviteit. Daarbij delen we de kennis en ervaring die opgedaan is in het Zuiderstrandtheater. In de afgelopen jaren is het theateraanbod hier succesvol verbreed en cultureel diverser gemaakt. Dankzij de stadsprogrammering is er voor meer mensen uit Den Haag een interessant programma.

In deze podcastserie spreken we mensen die bij de stadsprogrammering betrokken zijn maar ook experts van buitenaf. Centraal staat de vraag: hoe maak je van je theater de plek waar zoveel mogelijk mensen zich thuis voelen? Host Paula Udondek neemt de gasten mee de diepte in. Welke stappen worden al gezet op weg naar inclusiviteit, door ons en onze partners? En hoe zou de ideale situatie eruitzien? Luister en laat je inspireren.

De podcastafleveringen zijn zowel te beluisteren via amare.nl.podcast als via de bekende podcast players zoals Spotify, Soundcloud en Apple Podcasts.