Horecamedewerkers gezocht!

Voor Brasserie Amare en Juni Stadskantine

Laatste update: 16 februari 2022

Voor de horeca in Amare hebben we verschillende vacatures openstaan. Wij zijn hard op zoek naar mensen die in dit prachtige nieuwe theater- en concertgebouw aan de slag willen gaan en ervoor willen zorgen dat het de bezoekers van beide horecagelegenheden aan niets ontbreekt. Voor de volgende functies zoeken wij nog nieuwe collega’s:

  • Sous-chef
  • Zelfstandig werkend kok
  • Buffet Kok
  • Afwasser
  • Medewerker bediening
  • Barista
  • Gastheer/Gastvrouw
  • Barman/Barvrouw
  • Biersommelier

Wil jij dolgraag een steentje bijdragen aan de start van deze locaties? 
Solliciteer dan direct via mailadres: werken@herbshospitality.nl

Voor de meeste functies hebben we meerdere plekken beschikbaar. Dat betekent ook dat je zowel parttime als fulltime bij ons in dienst kunt komen. Voor sommige functies zijn we ook op zoek naar oproepkrachten. Er is plaats voor starters en voor meer ervaren medewerkers. 

Verbinding en ontmoeten staan in het nieuwe theater- en concertgebouw centraal. Binnen de muren van Amare openen twee horecalocaties: Brasserie Amare en Juni Stadskantine.

Brasserie Amare bevindt zich op de begane grond naast de hoofdentree, met (binnenkort) een groot terras op het Spuiplein. Hier wordt lunch en diner geserveerd en kunnen gasten genieten van een theatermenu voorafgaand aan een concert of voorstelling. Op het menu van de brasserie komen voornamelijk verrassende plantbased gerechten.

Juni Stadskantine bevindt zich op de derde verdieping. Dit toegankelijke restaurant voor betaalbaar en verantwoord eten en drinken is de gehele dag geopend voor stadsbewoners en iedereen die bij Amare werkt, studeert, repeteert, optreedt of vergadert. In Juni Stadskantine vind je naast een kop koffie, een broodje of een lekkere snack een kleurrijk menu dat voornamelijk plantbased is. 

Duurzaamheid en sociaal ondernemen, met oog voor inclusiviteit en een gezondere toekomst, vormen de verbindende factor tussen beide horecalocaties. Er wordt voornamelijk gekookt met seizoensgroenten, fruit en kruiden, met een no-waste policy en zoveel mogelijk duurzame verpakkingen. Daarnaast is er ruimte voor mensen met een arbeidsbeperking. Sociale horeca om te verbinden, in Den Haag en daarbuiten. Twee vernieuwende concepten om te laten zien dat het ook anders kan. 

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan direct via mailadres: werken@herbshospitality.nl

Laat in je mailtje gelijk even weten voor welke functie je wilt solliciteren, vanaf wanneer je beschikbaar bent en hoeveel uur je zou willen werken. Als je een cv hebt, ontvangen we die graag. Een (kort) bericht over wie je bent en waarom je graag bij ons in het team komt vinden we ook leuk!