Bouw mee aan Amare

Met de opening van Amare in het hart van de stad zal Den Haag nooit meer hetzelfde zijn. Samen bouwen we aan een bijzonder huis voor de podiumkunsten. Hierbij hebben wij uw hulp nodig, nu meer dan ooit. Steun ons en lever een onmisbare bijdrage aan het mooiste cultuurgebouw van Nederland!

Bekijk hoe u kunt bijdragen: 

Doneer direct  Zakelijk  Particulier

Impact van uw bijdrage

Als sponsor of donateur bouwt u mee aan het historische begin van Amare, het nieuwe onderkomen van het Zuiderstrandtheater, Residentie Orkest, Nederlands Dans Theater en Koninklijk Conservatorium. Met uw steun kunnen wij:

  • State-of-the-art voorzieningen bieden die passen bij een cultuurpodium op topniveau, waar artistiek talent kan floreren en een nieuwe generatie de kans krijgt zich te ontplooien;
  • Een open Amare mogelijk maken door publieke ruimtes zo in te richten dat diverse initiatieven uit de stad een plek krijgen. Amare wordt één groot open podium;
  • Amare toegankelijk maken voor een nieuw en divers publiek uit Den Haag en omstreken. Ook voor iedereen die de weg naar (en in) het theater minder vanzelfsprekend weet te vinden;
  • Een landelijk vooraanstaand podium zijn voor bijzondere programmering en internationale topacts in (pop)muziek, dans en muziektheater. 

Contact opnemen

Hoe kunt u bijdragen?

Doneer direct via Tikkie

Wilt u Amare helpen? Doneer eenmalig een bedrag aan Amare. Met uw bijdrage steunt u ons direct en u bepaalt zelf het bedrag via 'Tikkie'. Wij zijn u enorm dankbaar voor uw betrokkenheid en steun!

Ga naar Tikkie

Neem contact met ons op

Wilt u meebouwen aan Amare? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om partner te worden van Amare met uw bedrijf, of om ons te ondersteunen als particulier.

Of stel uw vraag via ons contactformulier, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Stichting Podium van de Stad

Bijdragen en donaties aan Amare komen ten goede aan ‘Stichting Podium van de Stad’. Deze steunstichting werft financiële giften voor Amare en staat geregistreerd als culturele ANBI (algemeen nut beogende instelling). Het doel van Stichting Podium van de Stad is het (financieel) ondersteunen van Stichting Amare. Het vermogen van de stichting wordt aangewend ter ondersteuning van Amare ten behoeve van bijzondere projecten.

Fiscale voordelen

Een ANBI is vrijgesteld van schenkbelasting. Steun aan Amare kan hierdoor fiscaal gezien gunstig zijn. U ontvangt dus belastingvoordeel over uw gift. Deze is aftrekbaar van uw inkomsten- of vennootschapsbelastingen.

Amare bedankt

Subsidiënten:Founding Partner Open Amare:


Fondsen:

   

Amare Member Club: