Steun Amare: particulier

Amare is zoveel meer dan een theater alleen. Het is een thuis voor jong en opkomend talent én voor de grote iconen van de kunsten uit Den Haag en ver daarbuiten. Samen bouwen we aan een huis dat mensen wil inspireren met podiumkunsten uit alle culturen. Met uw steun maken we een podium voor iedereen, waar artiesten en studenten kunnen schitteren!

Mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden om Amare particulier te steunen:

Donatie
U kunt Amare eenvoudig steunen door online een bedrag te doneren. Met uw bijdrage steunt u ons direct. Elke bijdrage, groot of klein, is welkom! U kiest zelf het bedrag en de frequentie.

Doneer direct

Amare Friends
Met uw steun kunnen wij onze ambities waarmaken en wordt Amare een cultuurpodium op topniveau. Daar geven wij natuurlijk graag iets voor terug! Als vriend van Amare krijgt u voorrang op de kaartverkoop en ontvangt u als eerste de seizoensbrochure thuis. Vriend worden is tevens de beste manier om toegang te krijgen tot unieke evenementen, zoals rondleidingen achter de schermen. U kunt natuurlijk ook een vriendschap aan iemand anders cadeau doen!

Lees meer over Amare Friends

Schenking
Wilt u zich, naast bezoeker en cultuurliefhebber, ook als begunstiger verbinden aan Amare? Steun ons dan met een schenking. Met een grotere gift (vanaf € 1.500) kunt u echt een verschil maken. Aan giften aan een culturele ANBI, zoals de steunstichting van Amare, is eveneens een aanzienlijk belastingvoordeel verbonden. Uw gift kan op verschillende manieren passend besteed worden, bijvoorbeeld aan talentontwikkeling, bijzondere programmering of het toegankelijk maken van Amare. Uiteraard gaan we graag nader in overleg om de samenwerking verder vorm te geven, passend bij uw specifieke wensen.

Wilt u meer informatie over de (belasting)voordelen en regels rondom schenken? Neem dan vrijblijvend deel aan een van onze informatiebijeenkomsten Schenken aan Amare. Tijdens deze bijeenkomsten is een notaris aanwezig, die al uw vragen kan beantwoorden met betrekking tot schenken.

Neem contact met ons op

Fonds op Naam
Wilt u op een zeer persoonlijke en substantiële wijze Amare steunen? Bij een donatie vanaf €50.000 (via een eenmalige schenking of vanaf €10.000 per jaar gedurende tenminste vijf jaar) bieden wij u de mogelijkheid een Fonds op Naam op te richten. Een schenking die u vastlegt voor een periode van ten minste vijf jaar levert Amare jaarlijks het volledige bedrag op, maar kost u binnen de huidige belastingregeling veel minder.

Zonder dat u een aparte stichting hoeft op te richten, krijgt u binnen Amare een eigen Fonds op Naam. Dat scheelt u tijd, administratie en beheer. U bepaalt welke naam er aan het fonds verbonden wordt. Ook beslist u aan welke doelstelling, passend binnen de missie van Amare, uw gift ten goede komt. Denk hierbij aan educatie, programmering, talentontwikkeling of het bevorderen van de toegankelijkheid van Amare.

Neem contact met ons op

Nalatenschap
Wilt u de volgende generatie verzekeren van een inclusief theater op topniveau? Wanneer u Amare opneemt in uw testament, geeft u uw passie door én helpt u de toekomst van ons mooie theater zeker te stellen. Samen gaan we op zoek gaan naar een doel of project dat bij u past binnen de ambities van Amare.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Wilt u meebouwen aan Amare? Wij gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden om ons te ondersteunen als particulier.

Of stel uw vraag via onderstaand formulier, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens
Het e-mailadres is niet correct