Popradar Pop-up shows

met o.a. Mye Taai & Sunfire 

Popradar presenteert de nieuwste acts vanuit de Haagse muziekscene tijdens Dwalen Door Amare. Laat je wegblazen door jong (onontdekt) talent met een origineel geluid. Op zowel vrijdag als zaterdag performen verrassende artiesten ieder uur een set in de gloednieuwe Stadskantine. 

Popradar zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen Den Haag. We beheren het grootste repetitieruimte centrum van Den Haag en creëren nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten.

Lights on the Lake
Na een inspirerende boottocht in Zweden, namen Elise Joy en Thomas Triemstra het besluit om samen een band te vormen. Later werd het jaren-70 soul duo aangevuld door bassist Marc Damania en drummer Sebas Joosten. Door de verschillende invloeden binnen Lights on the Lake, gebruiken ze elementen van R&B, soul en indiemuziek. De invloed van deze verschillende stijlen is duidelijk te horen in hun eerste nummer Wild Flowers.

Onderdeel van:
Dwalen in Amare op vrijdagavond

Rachman
Kleine liedjes met dwalende teksten onder leiding van duidelijke melodieën die het leven vieren, dat is de muziek van Rachman. Rachman schetsts met zijn muziek een intiem beeld van het dagelijkse leven en ritme van zijn stad Den Haag. Geïnspireerd door muzikanten als Sam Cooke en The National, presenteert Rachman kleurrijke muziek en laat hij je Den Haag zien door zijn ogen.

Onderdeel van:
Dwalen in Amare op vrijdagavond

Sahil Bahl
Oorspronkelijk uit Los Angeles, is Sahil Bahl een singer-songwriter en gitarist die met rijke klanken en poëtische teksten een warm gevoel creëert. Na jaren te hebben opgetreden in Amerika, ontwikkelt hij zich nu verder in Den Haag. Sahil heeft in 2020 een EP uitgebracht waarin de nadruk ligt op de persoonlijke verkenning van een doorgewinterde muzikant. Op deze plaat legt hij zijn overgang naar volwassenheid en toekomstperspectieven onder de loep.

Onderdeel van:
Dwalen in Amare op vrijdagavond

Sunfire
Country en alternatieve rock komen samen in de vrolijke stripped-down muziek van Sunfire. Deze verrassende act creëert een bijzonder gezellige sfeer door middel van banjo’s, violen en krachtige stemmen. Hun originele Americana sound zet Haagse Country muziek op de kaart in Nederland, België en Duitsland. Verwacht spannende verhalen, warme stemmen, en onweerstaanbare melodieën. Sunfire zal deze eerste festivaldag dan ook zeker spetterend afsluiten. 

Onderdeel van:
Dwalen in Amare op vrijdagavond

Louise de Lune
Gekenmerkt door haar bluesy gitaarspel en heldere zangstem, is singer-songwriter Louise de Lune een opmerkelijke act om mee te maken. Met roots in Duitsland en een liefde voor jazz staan haar meertalige optredens in het teken van bijzondere arrangementen en verrassende nummers. In haar gloednieuwe zelf-geproduceerde debuut-EP 'Metamorphosis' komen elementen van folk, blues en jazz harmonieus samen. 

Onderdeel van:
Dwalen in Amare op zaterdagavond

Kriekenleemte
Kriekenleemte maakt Nederlandstalige Alt-Folk muziek. Over peinzende avonturen met nieuwsgierigheid naar waarom de dag steeds weer opnieuw begint en op een dag ook niet meer begint, en hoe we daar mee omgaan. Geschreven in de traditie van Nick Drake en Elliott Smith, met vrij ingevulde ambient uit gitaren, piano’s, drums en strijkers. De eerste collectie liedjes wordt gebundeld in een EP genaamd ‘Niemand die als laatste wordt gekozen bij gym vandaag’.

Onderdeel van:
Dwalen in Amare op zaterdagavond

Blueberry Kingdom
Jazz en blues dient als middel voor zangeres Angelina Moore om haar gevoelens te uiten. Samen met haar band neemt ze je mee in haar gedachten. Haar angsten, liefdes en hoop worden vertaald in relaxte nummers met een klassiek tintje.

Onderdeel van:
Dwalen in Amare op zaterdagavond

Mye Taai 
Dit minimalistische electro punk duo zal je jouw dagelijkse dosis aan realiteit geven in de vorm van vlotte beats en grimmige teksten. Op deze manier houdt het duo Mike en Rik hun omgeving en zichzelf een spiegel voor. Deze knallende en verrassende act vertelt nog even hoe alles in elkaar zit als afsluiter van de tweede festivaldag.

Onderdeel van:
Dwalen in Amare op zaterdagavond