Steun Amare: Zakelijk

Fotografie Tessa Veldhorst

Amare wordt hét cultuurpodium voor Den Haag, Nederland en Europa. Een bijzonder huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting. Met vier podia, een congrescentrum, acht foyers, een groot aantal publieke ruimtes en twee horecagelegenheden is Amare uniek in Nederland. Om het gewenste ambitieniveau te bereiken is Amare op zoek naar Corporate Partners. 

Mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden om Amare zakelijk te steunen:

Partnerships
U kunt zich op diverse manieren aan Amare verbinden: van groot tot klein. Amare is een veelzijdige partner en uw bedrijf kan meeliften op onze kennis en activiteiten. We bieden verschillende soorten partnerships en vullen deze op creatieve wijze in. Bijvoorbeeld als locatie voor bijzondere evenementen, door de inzet van ons marketingteam voor de creatie van (gezamenlijke) content en door het benutten van mogelijkheden in relatiemarketing voor uw medewerkers en klanten.

We werken nauw samen met uw bedrijf om uw (zakelijke) doelstellingen te begrijpen. Ons uitgangspunt is te komen tot een duurzame samenwerking waarbij beide partijen elkaars gezamenlijke ambities versterken. Graag gaan wij met u in gesprek om vervolgens een propositie op maat uit te werken, toegespitst op de specifieke wensen en behoeften binnen uw organisatie.

Contact opnemen

Social Seats programma
Gaat uw interesse uit naar een partnership met een sterke maatschappelijke component? Wilt u ‘social seats’ beschikbaar stellen voor mensen die zich mooie eersterangskaarten niet kunnen veroorloven? Steun dan ons Social Seats programma. Hiermee richten wij ons op het beschikbaar maken van in-prijs-gereduceerde-tickets voor doelgroepen die de weg naar het theater (nog) niet als vanzelfsprekend weten te vinden. Zo bundelen wij graag de krachten met uw organisatie om jongeren te bereiken, ons draagvlak te verbreden en een nieuw, divers publiek aan Amare te verbinden. In een steeds diverser wordende stad en samenleving richten wij ons op culturele veelkleurigheid en ontmoeting. Samen bouwen we aan een huis voor de kunst van heel Den Haag, voor en door iedereen, dat het Nederland en de wereld van nu representeert. Iedereen doet mee, iedereen is welkom en iedereen moet de mogelijkheid krijgen om een keer de magie van een live concert of theatervoorstelling mee te maken.

Er zijn verschillende mogelijkheden om aan dit sociaal maatschappelijk initiatief bij te dragen. Graag gaan wij met u in gesprek om een propositie op maat uit te werken, toegespitst op de specifieke wensen en behoeften binnen uw organisatie.

Contact opnemen

Amare Member Club
Met een corporate lidmaatschap van de Amare Member Club krijgt u toegang tot het beste wat Amare haar publiek te bieden heeft. Ga mee op reis en beleef een unieke theateravond op topniveau rondom een voorstelling of concert naar eigen keuze. Verras relaties en vrienden met spectaculaire ervaringen. Van begin tot eind bent u verzekerd van high-end service, terwijl u en uw gasten genieten van prachtige voorstellingen op het hoogste niveau. Én u draagt bij aan het realiseren van bijzondere programmering die anders niet te zien zou zijn in Den Haag.

Members worden uitgenodigd voor besloten activiteiten. U komt op verborgen plekken achter de schermen. En u kunt gebruik maken van enkele exclusieve opties die (tegen betaling) beschikbaar zijn voor Members. Wat dacht u van een bijzonder diner in een van de Secret Rooms van Amare, of een speciale meet-and-greet met artiesten? Word lid van de Amare Member Club!

Lees meer over de Amare Member Club

Neem contact met ons op

Wilt u meebouwen aan Amare? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om partner te worden van Amare met uw bedrijf.

Of stel uw vraag via onderstaand formulier, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens
Het e-mailadres is niet correct