Steun Amare: Zakelijk

Fotografie Tessa Veldhorst

Amare wordt hét cultuurpodium voor Den Haag, Nederland en Europa. Een bijzonder huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting. Met vier podia, een congrescentrum, acht foyers, een groot aantal publieke ruimtes en twee horecagelegenheden is Amare uniek in Nederland. Om het gewenste ambitieniveau te bereiken is Amare op zoek naar Corporate Partners. 

Mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden om Amare zakelijk te steunen:

Partnerships
U kunt zich op diverse manieren aan Amare verbinden: van groot tot klein. Amare is een veelzijdige partner en uw bedrijf kan meeliften op onze kennis en activiteiten. We bieden verschillende soorten partnerships en vullen deze op creatieve wijze in. Bijvoorbeeld als locatie voor bijzondere evenementen, door de inzet van ons marketingteam voor de creatie van (gezamenlijke) content en door het benutten van mogelijkheden in relatiemarketing voor uw medewerkers en klanten.

We werken nauw samen met uw bedrijf om uw (zakelijke) doelstellingen te begrijpen. Ons uitgangspunt is te komen tot een duurzame samenwerking waarbij beide partijen elkaars gezamenlijke ambities versterken. Graag gaan wij met u in gesprek om vervolgens een propositie op maat uit te werken, toegespitst op de specifieke wensen en behoeften binnen uw organisatie.

Contact opnemen

Nice to meet You programma
Gaat uw interesse uit naar een partnership met een sterk maatschappelijk component? Steun dan ons Nice to meet You programma. Met dit programma stellen we in-prijs-gereduceerde tickets beschikbaar voor mensen die de weg naar het theater niet vanzelfsprekend vinden of die de financiële middelen niet hebben om het theater te bezoeken. Dit doen wij met verschillende samenwerkingspartners.

Wij bundelen graag de krachten met uw organisatie om van Amare een toegankelijk en inclusief cultuurhuis te maken, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om de magie van een live concert of theatervoorstelling mee te maken.

Spreekt dit programma u aan? Neem dan contact op met Leonie Smit.

Contact opnemen

Amare Member Club
Met een corporate lidmaatschap van de Amare Member Club krijgt u toegang tot het beste wat Amare haar publiek te bieden heeft. Ga mee op reis en beleef een unieke theateravond op topniveau rondom een voorstelling of concert naar eigen keuze. Verras relaties en vrienden met spectaculaire ervaringen. Van begin tot eind bent u verzekerd van high-end service, terwijl u en uw gasten genieten van prachtige voorstellingen op het hoogste niveau. Én u draagt bij aan het realiseren van bijzondere programmering die anders niet te zien zou zijn in Den Haag.

Members worden uitgenodigd voor besloten activiteiten. U komt op verborgen plekken achter de schermen. En u kunt gebruik maken van enkele exclusieve opties die (tegen betaling) beschikbaar zijn voor Members. Wat dacht u van een bijzonder diner in een van de Secret Rooms van Amare, of een speciale meet-and-greet met artiesten? Word lid van de Amare Member Club!

Lees meer over de Amare Member Club

Neem contact met ons op

Wilt u meebouwen aan Amare? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om partner te worden van Amare met uw bedrijf.

Of stel uw vraag via onderstaand formulier, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens
Het e-mailadres is niet correct