Brandweerman Sam Live! (2+)

De Verloren Piratenschat
Sun 8 Jan 13:30 - 14:30
Sun 8 Jan '23
13:30 - 14:30

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg... de held van de buurt blijft in het theater! Wegens groot succes komt Brandweerman Sam samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden opnieuw in actie in de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.

Het verhaal
Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.

Knutsel jouw ooglapje
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Wil jij, net als Norbert een échte piraat zijn? Kom vóór de voorstelling naar de foyer en maak jouw eigen ooglapje. Nu op zoek naar die schat! 

Meet & greet
Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto.