An evening with Bryce Dessner

Bryce Dessner and friends
Sun 1 Dec / 20:15
Sun 1 Dec ’24
20:15
  • Sun 1 Dec ’24
    20:15
    Conservatoriumzaal

Bryce Dessner is een fenomenale, veelzijdige artiest: geroemd als gitarist in de band The National en ook een van de vooraanstaande componisten van zijn generatie. Naast werken voor het concertpodium componeert hij veel voor film. Voor dit bijzondere programma nodigt hij drie van zijn meest dierbare muziekvrienden uit. 

Te gast zijn het Franse strijkkwartet Quatuor Zaïde en de singer-songwriters This is the Kit en Mina Tindle. Dessner zelf zal ook te horen zijn: solo en in verschillende collabs met zijn speciale gasten. Met songs in strijkersarrangementen van This is the Kit en Mina Tindle, en selecties uit Dessner’s project Impermanence en andere strijkkwartetten. 

Cloakroom and drink 
Cloakroom and an intermission drink are included. If the event does not have an intermission, you will receive the drink afterwards. 

Ooievaarspas discount 
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets. 

Credits

Bryce Dessner compositie, bewerkingen, gitaar
Mina Tindle zang en gitaar
This Is the Kit zang en gitaar

Quatuor Zaïde:
Charlotte Maclet viool
Leslie Boulic Raulet viool
Céline Tison altviool
Juliette Salmona cello