Dao Lu

Fire Dragon Den Haag
Open Amare
do 8 sep - do 29 sep
do 8 sep '22
-
do 29 sep '22

Een half uur resetten om 12.30 uur op de donderdagen in september met de meditatieve, vloeidende en ontspannen bewegingen van Dao Lu.

Hoe lekker is het om even te resetten? Of je nou aan het werk bent, aan het studeren of gewoon toevallig in de buurt, kom langs bij Amare voor een snelle reset met Dao Lu. Maak je hoofd leeg en je lichaam ontspannen en geaard met een blend van Tai Chi, Chi Kung en Oosterse krijgskunst. Vervolgens kun je met een opgeladen batterij de rest van je dag trotseren. 

Je hebt geen speciale kleding nodig en je kunt je schoenen aanhouden. Op 8, 15, 22 en 29 september van 12.30 uur tot 13.00 uur in Foyer 1 van Amare. Je hebt geen kaartje nodig en je hoeft ook niet te reserveren. Loop gewoon binnen en probeer het uit! 

De les wordt gegeven door Mark van Fire Dragon uit Den Haag. Live muziek wordt verzorgd door Antonio Onieva (dwarsfluit) en João Barata (accordeon/toetsen). Hierboven zie je alvast een beetje hoe dat eraantoe gaat! 

Onderdeel van Open Amare

Onderdeel van:
Open Amare

Nieuwe fontein als symbool voor wat Amare wil zijn

In de entreehal van Amare aan de kant van het Spuiplein vind je een prachtige groen-gele fontein waar je je flesje water kunt vullen. De fontein is een geschenk aan Amare van de Marokkaanse gemeenschap namens alle inwoners van Den Haag.

Bespeel de piano van Amare

Wist je dat je sinds kort een piano kunt vinden in Amare? En die piano vraagt erom om bespeeld te worden! Neem plaats en vul Amare met jouw prachtige muziek.

Open Amare

Open Amare | Wat is er vandaag in Amare te doen?