Voor de pers

Contact algemeen

Neem voor algemene persvragen contact op met afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@amare.nl.

Omschrijving Amare

In het hart van Den Haag, aan het Spuiplein, vind je Amare. Het knooppunt van de stad en het onderkomen van vier gerenommeerde organisaties: Nederlands Dans Theater, Residentie Orkest, Koninklijk Conservatorium en Stichting Amare. 

Programmering 

De programmering van Amare bestaat niet alleen uit de producties van de huisgezelschappen NDT, RO en KC, maar ook uit een eigen programmering. Daarom kun je in Amare van alles en nog wat komen bekijken. Van expressieve dansvoorstellingen tot aan muziek van over de hele wereld, van klassieke symfonieën tot aan uitbundige musicals, van popconcerten tot aan leuke activiteiten voor jonge bezoekers en alles daar tussenin. Je beleeft het in Amare. 

Meer informatie

Lees op onze website meer over Amare en over hoe het nieuwe cultuurhuis aan het Spuiplein tot stand is gekomen. Of bekijk de facts & figures!

Perskit

Logo's Amare 

Klik op het logo om te openen en op te slaan. Gebruik van het logo altijd in overleg met Amare. Neem contact met ons op via bovenstaande contactgegevens.

NB: de marge rondom het logo dient aangehouden te worden.Foto's Amare

De foto's van Amare hieronder kunnen in hoge resolutie gedownload worden door op de afbeelding te klikken en op te slaan. Vergeet bij gebruik niet de fotograaf te vermelden.