Voor de pers

Contact algemeen

Neem voor algemene persvragen contact op met afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@amare.nl.

Omschrijving Amare

Amare is het nieuwe huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting aan het Spuiplein in Den Haag. Een splinternieuw gebouw met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer. Stichting Amare is verantwoordelijk voor het beheer en de programmering van dit grootste cultuurgebouw van Nederland, dat ook het huis is voor het Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium. Een podium van, voor en door de stad. Naast de voorstellingen en concerten heeft Amare ook een belangrijke evenementen- en congresfunctie.

Meer informatie

Lees op onze website meer over Amare en over hoe het nieuwe cultuurhuis aan het Spuiplein tot stand is gekomen. Of bekijk de facts & figures!

Perskit

Logo's Amare 

Klik op het logo om te openen en op te slaan. Gebruik van het logo altijd in overleg met Amare. Neem contact met ons op via bovenstaande contactgegevens.

NB: de marge rondom het logo dient aangehouden te worden.Foto's Amare

De foto's van Amare hieronder kunnen in hoge resolutie gedownload worden door op de afbeelding te klikken en op te slaan. Vergeet bij gebruik niet de fotograaf te vermelden.