Hij Gelooft in Mij

Martijn Fischer e.a.
di 5 apr - zo 10 apr
di 5 apr '22
-
zo 10 apr '22

Nooit eerder werd een Nederlandse musical zo goed ontvangen als 'Hij Gelooft in Mij', die van bijna de gehele pers de maximale vijf sterren kreeg en vier Musical Awards ontving, waaronder Beste Grote Musical 2013. In 2021 zou André Hazes zeventig jaar zijn geworden. Ter gelegenheid daarvan kruipt Martijn Fischer opnieuw in de huid van de volkszanger, de rol van zijn leven zoals hij het zelf omschrijft.

De ontroering, die al in het begin werd ingezet, is een boog die de hele voorstelling overspant. (…) 'Hij Gelooft in Mij' is schitterend verteld en schitterend uitgevoerd.

(Het Parool in 2012 *****)

'Hij Gelooft in Mij' vertelt het aangrijpende verhaal van Hazes, zijn verhouding met Rachel en natuurlijk zijn stad Amsterdam. Aan de hand van zijn grootste hits word je meegenomen langs zijn diepste dalen en de hoogste pieken van zijn succes. Het verhaal wordt verteld vanuit de ogen van Rachel van Galen, een vijftienjarig meisje dat verliefd wordt op de grote Hazes en trouwt met haar idool. Houdt zij van de man of van zijn talent

De Volkskrant - ★★★★ - “Overtuigend gespeeld en bezongen”

Trouw - ★★★★ - “Martijn Fisher in de rol van zijn leven”

De Telegraaf - ★★★★ - “Diepe indruk” 

NRC - ★★★★ - “Ademt kwaliteit” 

Bij deze voorstelling(en) is geen stapelkorting van toepassing.