© Maurice van der Meijs & Franky Sticks

GROOVE

The Ruggeds en Ghetto Funk Collective
za 18 nov 19:45
za 18 nov '23
19:45
  • za 18 nov '23
    19:45
    Amare, Den Haag
    Danstheater

The Ruggeds en Ghetto Funk Collective duiken in dit swingende dansconcert vijftig jaar terug in de tijd, naar de dagen van James Brown, Aretha Franklin en Marvin Gaye. Ze laten je horen hoe de platen van deze funk- en soullegendes van invloed waren op het ontstaan van de hiphop en house en alles wat daar nog tussenin zit.

The Ruggeds hebben hiphopdans van Nederlandse bodem op de kaart gezet

Juryrapport Charlotte Köhler Prijs 2020

Deze twee topdanscrews van Nederlandse bodem touren over de hele wereld met hun skills. In december 2022 werd The Ruggeds zelfs nog wereldkampioen Breaking. Maar wie weet ken je de groep ook van hun deelname aan het Amerikaanse World Of Dance, van Justin Biebers video Where Are U Now of zag je ze op Lowlands. In GROOVE bouwen de dansende muzikanten en muzikale dansers een feestje en geven zo hiphop en straatcultuur een plek in het theater. Dress to impress en geniet van een spetterende show vol livemuziek, improvisaties en spectaculaire dansmoves. 

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.