Breakin' Convention NL Tour ‘24

Baanbrekend hiphopfestival terug in Nederland
za 24 feb 19:45
za 24 feb '24
19:45
  • za 24 feb '24
    19:45
    Amare, Den Haag
    Danstheater

Breakin' Convention, het baanbrekende hiphopfestival uit Londen, komt terug naar Nederland! Beleef spectaculaire en vurige performances van internationaal bekende poppers, lockers, b-boys en b-girls en ontdek lokaal talent op dit speciale festival. Jonzi D, de Britse hiphoptheaterlegende en artistiek leider van Breakin' Convention is natuurlijk van de partij en samen met dj’s, workshops en freestyle-sessies wordt het hele theater overgenomen. Doe mee en vier de veelzijdigheid van hiphopcultuur!

 

Breakin’ Convention is not just a show or a festival, it’s an experience.

BROADWAY WORLD

Tijdens deze bijzondere avond zie je een diverse mix van hiphoptalent, van internationale acts tot lokaal talent. De volledige line-up volgt binnenkort!

Al twintig jaar zorgt Breakin' Convention vanuit het beroemde Londense danstheater Sadlers Wells voor een revolutie in de hiphopscene in Londen en de rest van de wereld.

Compagnie Antoinette Gomis - Les Ombres

Antoinette Gomis uit Frankrijk is een van de headliners van de Breakin' Convention NL Tour. Samen met vier mannelijke dansers zal Antoinette Les Ombres spelen. In Les Ombres wordt het verhaal verteld van een vluchteling die op zoek is naar een betere wereld. Verwacht een wervelwind aan emoties, waar hiphop hand in hand gaat met Afrikaanse dans, breakdance, waacking, house en gebarentaal. 

De pers is laaiend enthousiast over de formule van Breakin Convention. Volgens de Guardian zijn ze "One of the world’s leading showcases of hip hop dance and dance theatre", of zoals het bekende Londense uitgaansblad zegt: “One helluva weekend". Nu in Amare! Mis ze niet!

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Uitvoerenden

Deze voorstelling is een initiatief vanuit Sadler’s Wells en Luxor Theater Rotterdam.