Jubileumconcert met o.a. Puccini, Jenkins, Sibelius

25 jaar Corda Vocale | Hans Matla 50 jaar dirigent
zo 29 okt / 14:30 - 17:15
zo 29 okt ’23
14:30 - 17:15
  • zo 29 okt ’23
    14:30 - 17:15
    Concertzaal , Den Haag
    Concertzaal

Corda Vocale is 25 jaar geleden opgericht door dirigent Hans Matla. Een van de speerpunten van Corda Vocale is, dat muziek veel voor mensen kan betekenen. De koren van Corda Vocale stellen zich hiervoor open, zodat elke koorzanger zich thuis voelt en vooral actief kan zijn in het samen maken van muziek, met voor ieder persoonlijk zorg en interesse. Om er samen van te kunnen genieten.

Programma

O.a.:
Great Gate of Kiev, Mussorgski 
Messa a 4 Voce (Messa di Gloria) van Giacomo Puccini
“Imperial March” (Starwars) van John Williams
Diverse stukken uit grote werken van Sir Karl Jenkins
Diverse stukken uit de Jerusalem Passion van Murray Wylie
Finlandia met slotkoor van Jean Sibelius

Hans Matla richtte Corda Vocale op, toen hij 25 jaar actief was in het vak wat inhoudt, dat hij nu 50 jaar dirigent is. Dirigent maar ook stimulator en promotor van de amateurmuziek. Naast Corda Vocale richtte hij de Stg JP Muziekproducties op, evenals het Dutch Jenkins Choir. Hans is nog altijd actief en zet zich volledig in om koorleden en publiek te laten genieten van muziek. Niet als een concert, maar als een totale beleving.

Dit concert is geen samenvatting van zoveel jaar uitgevoerde muziek, maar biedt een diversiteit aan muziekstukken als toonbank van diverse muziekstijlen, om met elkaar een feestelijke middag te beleven!

Credits

Groot koor, solisten en Het Promenade Orkest, o.l.v. jubilaris Hans Matla.