Gilsons

Gilberto Gil's (klein)zoons debuteren met frisse Braziliaanse Pop
di 14 nov 20:00 - 22:00
di 14 nov ’23
20:00 - 22:00
  • di 14 nov ’23
    20:00 - 22:00
    Danstheater

Het muzikale trio Gilsons bestaat uit Francisco, João en José Gil. In 2018 begonnen zij hun veelbelovende carrière, onder de naam die even voor de hand liggend als ingenieus is. Naast elementen van poprock, samba, reggae en Bahiano ritmes, verwijst het ook naar de muziek van vader en grootvader Gilberto Gil, een van de meest prestigieuze componisten van Música Popular Brasileira (MPB).

Na een sterke reeks releases, met de hits Várias Queixas en Devagarinho, bracht de band hun debuutalbum Pra Gente Acordar uit, dat in september werd genomineerd voor de Latin Grammy Best Contemporary Pop Album in Portuguese Language.

De groep trad al op belangrijke festivals in heel Brazilië op, en deelde onlangs Rock in Rio's Sunset Stage met Jorge Aragão voor een publiek van meer dan 100.000 toeschouwers. Bovendien is de band bevestigd in de line-up van Lollapalooza Brazilië in 2023.

Bij dit evenement is op verzoek van de producent geen stapelkorting van toepassing.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren. 

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Dit concert begint met een voorprogramma van een verassingsact.