3JS en Red Limo Quartet

Hollandse Meesters
di 14 mei / 20:15 - 22:15
di 14 mei ’24
20:15 - 22:15
 • di 14 mei ’24
  Foyer open
  19:15
  Start
  20:15
  Eind
  22:15
  Concertzaal

In het voorjaar van 2024 komen de 3JS met een zeer bijzonder gezelschap naar de Nederlandse theaters. Het Red Limo Quartet is een strijkkwartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap. 

Dit viertal is in de afgelopen jaren vaak te zien geweest op televisie, onder andere in het programma Matthijs draait door en ze tourden zelfs de hele wereld over als begeleiders van niemand minder dan Eddie Vedder, zanger van de band Pearl Jam tijdens zijn solo-tournee. Ook de 3JS hebben vaker met dit kwartet samengewerkt in voorgaande jaren. De Nederlandstalige, vaak folk-achtige muziek van de 3JS leent zich uitstekend voor de prachtige strijkers-arrangementen van zo’n kwartet. In deze Hollandse Meesters show wisselen ze hun eigen repertoire af met klassiekers uit het Nederlandstalige genre van o.a. Frank Boeijen, Ramses Shaffy, Herman van Veen, Bløf, Doe Maar en vele anderen. 


Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.  
 

Garderobe en drankje 
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.