A Night in Vegas

Hét grootste Elvis spektakel!
za 30 dec / 20:15 - 22:55
za 30 dec ’23
20:15 - 22:55
 • za 30 dec ’23
  Foyer open
  19:15
  Start
  20:15
  Eind
  22:55
  Danstheater, Den Haag

Beleef dit unieke concert met drie Elvis Tribute Artists, die in Graceland zelf werden bekroond tot de allerbeste Elvis vertolkers ter wereld. Ze nemen je mee naar de rock ’n roll-jaren uit de jaren ‘50 tot aan de spectaculaire show die 'The King' in Las Vegas neerzette in de jaren ‘70! 

Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion, Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’. 

Het grote jonge talent Louis Brown uit Engeland wist de afgelopen en zijn eerste Europees kampioenschap het publiek weg te blazen en won direct de publieksprijs. Vanaf dat moment ontpopte hij tot een ETA die niet meer weg te denken is op het Elvis podium en liggen er vele wereldtitels op hem te wachten! Deze jongen móet je zien en horen! 
 
Pas 20 jaar oud en nu al een gigantische prijzenkast! Emilio Santoro uit Engeland wist vorig jaar als allerjongste de Europese en wereldtitel in de wacht te slepen en is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan America’s Got Talent ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een Elvis deepfake optreden en vierde werd. 
 
Deze drie wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische tien-koppige Graceland Band, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld. A Night in Vegas is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van Jailhouse Rock tot aan Burning Love. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes want It’s now or never

 

Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.


Garderobe en drankje 
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop. 

Credits

Met: Gordan Davis, Louis Brown en Emilio Santoro en de fameuze tien koppige Gracelandband.