Haagse Hits - 2e editie

Artiesten van nu bouwen een ouderwets goed Haags feest!
za 9 mrt 20:30 - 22:00
za 9 mrt '24
20:30 - 22:00
  • za 9 mrt '24
    20:30 - 22:00
    Concertzaal

Artiesten van Haagse bodem in een muzikaal spektakel, speciaal met groot symfonisch orkest! Met Tim Akkerman, Mula B, Pat Smith en Emmaly Brown.

De eerste editie, bij de opening van Amare in 2021, was een doorslaand succes. Op zaterdag 9 maart 2024 komen we terug met de tweede editie van Haagse Hits! Haagse artiesten Tim Akkerman, Mula B, Pat Smith, en Emmaly Brown zingen elkaars grootste hits en die van hun stadsgenoten. Zij spelen samen met een groot symfonisch orkest dat bestaat uit studenten van het Koninklijk Conservatorium, onder leiding van dirigent Sam Wellers. 

Haagse Hits is een productie van Amare in samenwerking met Koninklijk Conservatorium & PAARD. Arrangeur en componist Martin Fondse vangt zowel oude als nieuwe hits van Haagse bodem in overrompelende orkestrale arrangementen voor de solisten van de avond: Tim Akkerman, Mula B, Pat Smith, en Emmaly Brown. Samen bouwen zij een waanzinnig feestje, kom je ook?

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Meer over de artiesten

Tim Akkerman
Alweer ruim 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Een carrière gekenmerkt door hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstapjes en een veelvoud aan liedjes en live shows in binnen- en buitenland! Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Mula B
De Haagse multi-platina award-winnende rapper Mula B – alias Mula Moes – is een van de grondleggers van de hedendaagse trapmuziek in Europa. Hij is onmisbaar in de hitlijsten van Spotify en heeft miljoenen views op Youtube met zijn hits zoals Domme Jongens, D2 en het onvergetelijke Meesterplusser.

Pat Smith
Pat Smith is zanger, songwriter en producer. Hij is ook de frontman van de Haagse band Splendid en bracht in 2015 zijn eerste solowerk uit. Bovendien is Pat Smith de nachtburgemeester van Den Haag. Via zijn muziek deelt hij zijn kijk op de wereld met zijn publiek.  

Emmaly Brown
Met haar krachtige stem en unieke uitstraling bereikte Emmaly Brown de finale van The Voice of Holland in 2014. Wanneer Emmaly zingt is het alleen maar genieten, ze is thuis in elk genre. Tijdens de vorige editie van Haagse Hits zong ze de sterren van de hemel, met zowel rockende hits als dromerige ballads.

Haagse Hits is een productie van Amare in samenwerking met Koninklijk Conservatorium & PAARD