Pakman (5+)

BIG BANG Festival
za 13 apr - zo 14 apr
za 13 apr '24
-
zo 14 apr '24

In PAKMAN ontmoeten de ritmes van jongleur Stijn Grupping en drummer Frederik Meulyzer elkaar. Samen onderzoeken zij het ritme waaraan ‘deze’ tijd onderhevig is. Zij proberen elkaar, elk met hun eigen instrument, te versterken, tegen te werken, aan te vullen en uit te dagen. Met de ritmes en routines van botsballen en drums componeren zij een inventieve, korte live muziekbelevenis.

Uitvoerenden

Creation: Stijn Grupping, Frederik Meulyzer and Ine Van Baelen
Circus & live music: Stijn Grupping and Frederik Meulyzer
Direction: Ine Van Baelen
Stage design: Reinout Hiel
Choreographic advice: Karolien Verlinden
Costumes: Linse Van Gool
Graphic design: Vildana Memic
Management: Klein Verzet
Co-producers: Theater op de Markt and MiramirO
With the support of: the Flemish Government, the Province of Antwerp and the City of Antwerp

Een opwindende jam tussen drummer en jongleur. (…) De kracht van hun verbeelding doet het trieste pakjessysteem kraken in zijn voegen.

Evelyne Coussens, De Morgen

PAKMAN is een internationale festivalhit die zich afspeelt in de laadbak van een kleine vrachtwagen. Daar maakt het publiek kennis met Pakman, een eenzame en onzichtbare bewoner van onze virtuele economie. PAKMAN leeft sneller dan een muis kan klikken. 1 pakje, 2 formulieren, 3 stempels, 6 handtekeningen, en dat 450 keer per dag. 159.750 pakjes per jaar in ruil voor 10 vakantiedagen. PAKMAN doorkruist het land om de pakjes precies op tijd  af te leveren.

PAKMAN speelt in een vrachtwagen die op pleinen, parkings en speelplaatsen halt houdt.
Vijfentwintig toeschouwers kunnen in de laadbak. Deze adembenemende performance is geschikt voor iedereen vanaf vijf jaar.

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.