Cuca Roseta: Fados for 25 April

Liberdade! 50 jaar Portugese Anjerrevolutie
do 25 apr 20:30 - 22:00
do 25 apr ’24
20:30 - 22:00
  • do 25 apr ’24
    20:30 - 22:00
    Concertzaal

Cuca Roseta behoort tot de top van de stemmen in de fadomuziek en is een van de belangrijkste fado-vertegenwoordigers van haar generatie. Al jaren speelt ze voor volle zalen in binnen- en buitenland, zo ook in Nederland! In 2024 viert ze niet alleen haar 15-jarige muziekcarrière, maar zijn we verheugd dat hier in Amare ook het 50-jarige jubileum van de Portugese Anjerrevolutie zal vieren. Speciaal voor deze gelegenheid creëerde Cuca Roseta een nieuw programma, toepasselijk genaamd Fados for 25 April, met o.a. muziek en poëzie.

Op haar 18e begon Roseta als fado zangeres met optredens in bekende fadoclubs in Lissabon. Al snel groeide zij uit tot nationale ster. Ze maakte haar debuutalbum met de veelvoudig bekroonde producer en muzikant Gustavo Santaolalla. Ze trad op in de meest prestigieuze nationale concertgebouwen en heeft inmiddels ook op internationale schaal al op behoorlijk wat podia gestaan.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren. 


Garderobe en drankje

Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.