Musicroom 2: Hermes Barzelini (7+)

Rap solo
BIG BANG Festival
za 13 apr
za 13 apr ’24
 • za 13 apr ’24
  11:00 - 11:30
  Amare
 • za 13 apr ’24
  12:30 - 13:00
  Amare
 • za 13 apr ’24
  14:00 - 14:30
  Amare

Beleef de musicrooms tijdens het BIG BANG Festival: stap een ruimte binnen en ontdek een muzikale verrassing. Reis door een wereld van verschillende stijlen muziek terwijl je verborgen hoekjes van Amare ontdekt! 

Pakkende bars, een sterke mening en karakter, dat is Hermes Barzelini. Hermes Barzelini is een opkomende rapper uit de Haagse Schilderswijk/Transvaal. In zijn tracks neemt hij je mee, met een storytelling-flow naar deze kant van Den Haag. 

Hermes is zelf liefhebber van duistere trap beats en hiphop, maar hij kan zich in elke stroming wel aanpassen. Dat is ook te horen in zijn recente producties die hij heeft ge co-produced en waar hij zijn stem laat gelden. Met releases zoals Real070 en Onkruid Mixtape heeft hij zijn stad kennis laten maken met een nieuw geluid. En zo domineert hij in 2023 het Haagse Rap domein. Stilzitten dat is iets wat hermes niet kent. Met zijn stand vaste/doelgerichte visie weet hij goed waar hij naartoe wil en dat is zeker te zien. Zijn originele sound vraagt om erkenning en die komt hij halen!

De exacte locatie van de musicroom wordt van tevoren gecommuniceerd in de servicemail. 

Onderdeel van

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.