One Night in Havana

Buena Vista All Stars
wo 25 sep / 20:15
wo 25 sep ’24
20:15

Buena Vista All Stars presenteren een avond vol nostalgische maar tijdloze klassiekers. De meest legendarische Cubaanse muzikanten nemen je mee op een onvergetelijke muzikale reis naar het prachtige eiland Cuba. Een combinatie van muziek, verhalen en tradities in een betoverend programma genaamd Una Noche en La Habana, oftewel One Night in Havana.

Een muzikaal project met o.a. Ibrahim Ferrer Jr., zoon van Buena Vista Social Club’s zanger met gouden stem, voormalig bandlid Barbarito Torres, en Demetrio Muniz, muzikaal leider van de baanbrekende groep. Samen met 11 all-star Cubaanse muzikanten houden zij de prachtige muzikale erfenis in stand en vieren ze de rijke muziekgeschiedenis van het land.

Garderobe en kluisjes
Er is een garderobe aanwezig. Je kunt je jas of tas ook in een kluisje kwijt. De kluisjes vind je naast de garderobe. Je hebt geen muntje of pinpas nodig. Je sluit het kluisje af en opent het weer met een 4-cijferige code die je zelf verzint.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met PAARD
PAARD en Amare hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks meerdere grote popconcerten te organiseren in de concertzaal van Amare. Dit concert is onderdeel van deze samenwerking. Bekijk hier het overzicht van alle gezamenlijke concerten.