Afrikaanse markt

Celebrate Africa!
za 25 mei / 12:00 - 20:00
za 25 mei ’24
12:00 - 20:00

Wees welkom op de Afrikaanse markt! Vier met ons de Werelddag voor Culturele Diversiteit ter bevordering van Dialoog en Ontwikkeling.

Programma

Afrikaanse markt

Afrikaanse traditionele dans

Afrikaans eten

Workshops

Disco

Kids corner

Kom naar de Celebrate Africa Market en dompel jezelf onder in de prachtige en diverse culturen van Afrika. Ervaar Afrika door middel van eten, muziek, traditionele dans, mode en workshops. Slenter rustig tussen de kraampjes door en steun Afrikaanse bedrijven die hun producten showen op de markt. Laat je kinderen genieten van activiteiten in de kinderhoek met schminken, drumworkshops, knutselen en kralenworkshops. Vergeet je dansschoenen niet mee te nemen, want er is een live DJ waar je op kunt swingen en genieten van African Vibes. 

Een leuk dagje uit voor het hele gezin!

Tip: meer African vibes? Bezoek na de markt het concert van Nomfusi - Krachtige Afrosoul uit Zuid-Afrika

 

Bij het Africa Cultural Promotion Centre (ACPC) worden de culturele identiteit en waarden van Afrikaanse mensen gevierd en gepromoot. De ACPC streeft naar het creëren van een levendige Afrikaanse gemeenschap: een thuis weg van huis waar je in contact kunt komen met mensen van Afrikaanse afkomst die in Nederland wonen. ACPC bereikt dit door een verscheidenheid aan op maat gemaakte cultureel georiënteerde producten en diensten die worden aangeboden in een veilige ruimte waar iedereen kan gedijen.

ACPC heeft een passie voor de Afrikaanse cultuur en brengt deze dichter bij u. De ACPC is van mening dat ver van huis wonen er niet toe mag leiden dat we onze cultuur achter ons laten.