Hans Klok: Face the Future (8+)

A magical journey through time
vr 3 jan - zo 5 jan
vr 3 jan ’25
-
zo 5 jan ’25
 • vr 3 jan ’25
  19:45
  Danstheater, Den Haag
 • za 4 jan ’25
  19:45
  Danstheater, Den Haag
 • zo 5 jan ’25
  14:30
  Danstheater, Den Haag

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok maakt zijn terugkeer op het podium met een spectaculaire nieuwe show: Face the Future. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality, nodigt hij je uit om samen met hem een ongelooflijke magische reis door de tijd te maken!

Het verhaal begint met Hans Klok die een online avatar creëert als oplossing voor de uitdagingen van een illusionist in 2024. Echter, deze digitale dubbelganger ontwikkelt al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans Klok te zijn. Als dit zelfstandig denkende wezen steeds meer macht vergaart, begint het de wereld van Hans Klok stukje bij beetje over te nemen. De enige manier waarop Hans dit proces kan stoppen is zijn digitale alter ego door de tijd te achtervolgen totdat het een fysieke vorm aanneemt en eindelijk kan worden verslagen.

Face the Future is een verhaal over het onder ogen zien van jezelf, wat er gebeurt wanneer mens in conflict komt met technologie en een blik op de menselijke kant van Hans Klok. Maar bovenal is het een spectaculaire familieshow zoals de wereld nog nooit heeft gezien!

Magic Seats
Maximaal 5 tickets per order
Voeg met de Magic Seats een vleugje éxtra magie toe bij het bezoeken van Face the Future. Speciaal geselecteerde stoelen staan niet alleen op de beste plekken in de zaal, ook krijg je na afloop toegang tot de exclusieve meet & greet met de échte 'Legend of Magic'. Onder het genot van een drankje krijg je de mogelijkheid om die al jaren brandende vraag te stellen én om dit moment met Hans Klok voor de eeuwigheid vast te leggen. Magie was nog nooit zo dichtbij...

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop. 

 

Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.  

Bij dit evenement is op verzoek van de producent geen stapelkorting van toepassing. 

Credits

Hans Klok, Kevin Gorczyński en zijn Diva’s of Magic Spel
Stanley Burleson Regie
Senf producties i.s.m. JK Theater en Hans Klok Illusions Producent